​✓  Professionel service & rĂĄdgivning​

​✓  Fokus pĂĄ kvalitet

​✓  Uforpligtende tilbud

Jordarbejde og dozere pĂĄ byggepladser og i landbruget

Hos EntreprenørgĂĄrden Syd A/S i Lunderskov, nær Kolding og Vejle, udfører vi alle former for jordarbejde og dozerarbejde, sĂĄsom flytning af jord pĂĄ byggepladser, samt for industrien og landbruget. 

​

Vi udfører desuden ogsĂĄ andet entreprenørarbejde og kloakarbejde, som ofte er i forbindelse med netop grave- og jordarbejde. 

​

Vi hjælper dig gerne med jordarbejde, udgravning og dozerarbejde, uanset om du er privat husejer, erhvervsdrivende eller offentlig institution.

​

Gravearbejde, dozerarbejde og andet jordarbejde

Af arbejdsomrĂĄder inden for grave- og jordarbejde, kan eksempelvis nævnes byggemodning af byggegrunde, afrømning af muld, terrænregulering med bulldozer og andet dozerarbejde, samt andet gravearbejde, som eksempelvis udgravning til kælderareal eller rørlægning (gerne i forbindelse med kloakering eller byggemodning). 

​

Se videoen med vores egen kædegraver, der udfører arbejdet ekstremt effektivt og præcist.

​

Jordarbejde foregår typisk på byggepladsen, i forbindelse med nybyggeri. Arbejdet med vores dozere består typisk af, at vi graver jorden af (udgravning), eller skubber den af (rømmer). Det kan være ved byggeri af alt fra huse til fabrikshaller. Det kan også være for landbrug og andre erhverv.​

​

Dozerarbejde kan kombineres med afretning af jord, hvor vi sikrer, at lagtykkelsen bliver korrekt, samt at overfladen bliver jævn. Derudover tilbyder vi indvendigt betonarbejde og udvendigt asfaltarbejde.

Få udført dit jord- og gravearbejde professionelt

Gennem mange års erfaring med gravearbejde og andet jordarbejde i Midtjylland og Sønderjylland, har vi udformet et værdisæt der går ud på ”kvalitet & kompetence”. Dette betyder at vi altid udfører arbejdet professionelt, med kompetente og gennemførte løsninger, sådan at resultatet er i højeste kvalitet.

​

Da jord er et levende materiale, kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde. Samtidig er jordarbejdet følsomt overfor vind og vejr. Det er derfor nødvendigt at planlægge arbejdet, så vi undgår f.eks. våd eller frossen jord. Dette gælder især ved gravearbejde.

​

Vi lægger altid vægt på at få tilfredse kunder. Derfor lægger vi også vægt på at levere en god service, gennem professionel rådgivning. Dermed sikrer vi, at du får den optimale løsning ved jordarbejde og gravearbejde i nærheden af Vejle og Kolding.

​

FĂĄ et uforpligtende tilbud pĂĄ jordarbejde i Jylland

Vi tager gerne en drøftelse om, hvad dine behov er, samt hvordan vi bedst muligt løser din opgave. Vi kommer gerne med forskellige løsningsforslag til dig, så vi sammen kan udvælge den bedste løsning.

​

Ring til os pĂĄ telefon 26 37 47 50 for at høre nærmere om jordarbejde eller hjælp med dozerarbejde. Du kan ogsĂĄ sende en e-mail til os pĂĄ info@egsyd.dk eller ved at benytte kontaktformularen her pĂĄ siden. 

​

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med alt inden for byggemodning, udgravning og andet jordarbejde i Jylland. Vi tilbyder desuden også markdræning og vandafledning.​

Send en besked, så vender vi tilbage​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Entreprenørgården Syd ApS

CVR: 32290132

Kontakt

Tlf.: ​26 37 47 50

E-mail: info@egsyd.dk​