​✓  Professionel service & rådgivning

​✓  Fokus på kvalitet

​✓  Uforpligtende tilbud

Dræning af marker og byggepladser​

Har du brug for professionel hjælp til dræning af jord på dine marker eller på en byggeplads? 

Hos Entreprenørgården Syd ApS i Lunderskov har vi tilknyttet en autoriseret kloakmester, så vi er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde ved anlæg og byggeri i blandt andet Kolding og Vejle.

Markdræning og vandafledning ved byggerier

Er marken våd, er den svær at køre på med de store og tunge maskiner, der skal til, for at drive en mark. Derfor kan det være nødvendigt med dræning, så vandet ledes væk fra marken. 

På byggepladser pumper vi hovedsageligt vandet væk, så der igen er mulighed for at bygge på grunden, uden forstyrrelser. Vi kan også hjælpe dig med eksempelvis dozer- og jordarbejde på byggepladser.​

Vi kan meget mere end markdræning

Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi således udføre arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav. 

Vi løser naturligvis også mindre opgaver, som rensning af kloakanlæg og tv-inspektioner for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet.

Kontakt os og få en pris på dræning

Er du interesseret i at høre om vores priser på dræningsarbejde, eller ønsker du at høre mere om vores kloakservice, er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 26 37 47 50 eller skrive til vores e-mail info@egsyd.dk. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.​

Send en besked, så vender vi tilbage​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Entreprenørgården Syd ApS

CVR: 32290132

Kontakt

Tlf.: ​26 37 47 50

E-mail: info@egsyd.dk