​✓  Professionel service & rĂĄdgivning​

​✓  Fokus pĂĄ kvalitet

​✓  Uforpligtende tilbud

Dozerarbejde for byggepladser, industri og landbrug

Hos Entreprenørgården Syd A/S i Lunderskov nær Kolding, udfører vi dozerarbejde såsom flytning af jord for industrien og landbruget samt på byggepladser. Vi udfører entreprenørarbejde i entrepriser, men vi tilbyder også gerne dozerarbejde og andet jordarbejde til fagentrepriser.

​

Jordarbejde og dozerarbejde pĂĄ byggepladser

Dozerarbejde består typisk af, at vi graver jorden af, eller skubber den af. Det vil ofte være i forbindelse med byggeri, og det kan være alt fra huse til fabrikshaller. Det kan også være for landbrug og andre erhverv.

​

Dozerarbejde kan kombineres med afretning af jord, hvor vi sikrer, at lagtykkelse bliver korrekt, samt at overfladen bliver jævn. Derudover tilbyder vi indvendigt betonarbejde og udvendigt asfaltarbejde.

​

Vi lægger altid vægt på at få tilfredse kunder. Derfor lægger vi også vægt på at levere en god service og en høj kvalitet i vores entreprenørarbejde. Samtidig yder vi altid en professionel rådgivning, og dermed sikrer vi, at vores kunder får en optimal løsning.

​

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud

Vi tager gerne en drøftelse om, hvad vi tilbyder inden for dozerarbejde, og vi kommer gerne med forskellige løsningsforslag.

​

Du kan ringe til os på telefon 26 37 47 50 for at høre nærmere. Eller du kan sende en e-mail til os på info@egsyd.dk.

Send en besked, så vender vi tilbage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Entreprenørgården Syd ApS

CVR: 32290132

Kontakt

Tlf.: ​26 37 47 50

E-mail: info@egsyd.dk​