Afretning af jordbund samt asfalt- og betonarbejde

Hos Entreprenørgården Syd A/S nær Esbjerg tilbyder vi afretning af jord samt støbning af betongulve og udlægning af asfalt. Vi varetager gerne hele entreprisen, men vi udfører også afretning i fagentrepriser.

Vi sikrer en korrekt lagtykkelse med afretning

​Vi har mange års erfaring med alle former for entreprenørarbejde, herunder afretning af bund for store og små projekter i huse, haller og lignende. Afretningen sikrer, at lagtykkelsen bliver korrekt, og at overfladen bliver jævn.

Vi støber også betongulve indvendigt, og vi lægger asfalt på pladser udenfor. Desuden kan vi udføre dozerarbejde på byggepladser.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder bliver tilfredse med vores arbejde. Det sikrer vi gennem god service og høj kvalitet, når vi laver entreprenørarbejde. Vi yder altid en professionel rådgivning, således kunderne får en optimal løsning, uanset om vi udfører afretning eller totalentreprise.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Vi fortæller gerne mere om afretning og støbning, ligesom vi gerne kommer med løsningsforslag og andre råd til din forespørgsel.

Vi kører for det meste lokalt, men vi hjælper gerne dig med din opgave inden for en radius af 65 km fra Esbjerg.

Du kan kontakte os på telefon ​26 37 47 50 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på denne e-mail info@egsyd.dk​.

Send en besked, så vender vi tilbage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Entreprenørgården Syd ApS

CVR: 32290132

Adresse​

Søndergyden 8

6640 Lunderskov

Kontakt

Tlf.: ​26 37 47 50

E-mail: info@egsyd.dk